Måndagen den 20 januari 2020

Styrelsen

Ordförande: Cecilia Wollard: Jag är mamma till två tjejer där båda har dansat i Flex sedan många år tillbaka. Idag är det minstingen som är aktiv och älskar dans över allt annat - Tova. Hon tävlar idag i singel, par och gruppdisco (Popcorn). Privat är vi en vanlig familj med villa, Volvo och kanin. Jag älskar att resa till nya platser och på vintrarna är slalom en självklar sak. Min uppgift är att tillsammans med styrelsen vara länken mellan Showdansskolan FLEX och Showdansföreningen FLEX. För mig som förälder är det självklart att vi alla hjälps åt för att stötta våra barn och ungdomar för en kul och aktiv fritid. Jag gillar högt i tak så all feedback, ris som ros, tar jag mer än gärna emot!
 

Kassör: Gustav Staf Jag är pappa till Filip 8 år, och Elin 10 år som dansar på Flex och tävlar i Disco (solo, duo och gruppen Little Queens). Dansen och allt runtomkring dansen ger Elin mycket och är just nu en betydelsefull del av hennes liv. Jag har förstått hur mycket tid och engagemang som ligger bakom varje enskild dansare för att allt ska fungera, från dansskolan, föreningen och alla föräldrar. Min fru Katarina sköter nästan allt det praktiska gällande dansen, så det känns bra att jag också kan vara med och göra en insats. Jag arbetar till vardags som controller, så uppdraget som kassör passar mig bra.

Ledamot: Maria von Hertzen Jag är ledamot i egenskap av lärare från Showdansskolan FLEX som behöver vara representerad i Föreningen FLEX styrelse. Min uppgift är att vara länken mellan Showdansskolan FLEX och Föreningen FLEX i vårt samarbete för att stödja Showdansskolan FLEX elever som tävlar. Jag har varit med och grundat Föreningen FLEX 2002. Föreningen FLEX har genom åren lyckats hjälpa och stödja otaliga ungdomar i Vallentuna och Täby Kyrkby att nå sina drömmar att få uppträda och åka på tävlingar runt om i Sverige och utomlands.
Själv älskar jag dans förstås!

Ledamot: Linda Ödalen Jag är mamma till tre tjejer varav två dansar på Flex och en tävlar (Tuva). Hon tävlar i Disco (singel och par) och är också med i gruppen Firecrackers. Familjen består också av pappa Fredrik och taxen Doris. Till vardags arbetar jag med administration på ett skötsel- och entreprenadföretag. Vi har en liten fjällstuga som vi besöker så ofta vi kan, både sommar- och vintertid. Jag är inne på mitt andra år som styrelsemedlem och ser fram emot ett givande och roligt år. Väl mött!

 

Sekreterare: Charlotte Otema

Ledamot: Pesend Abobaker

Ledamot: Maria Dahlin. Maria är även ansvarig för laglederiet